söndag 18 oktober 2015

FUKUSHIMA OKTOBER 2015..

Efter sista jordbävningen och översvämningen så har radioaktiviteten ökat, det kommer ut högradioaktivt vatten direkt från dom öppna kärnreaktorerna direkt ut i havet.

Så hur mycket än Fukushima personalen städar vill ingen ha avfallet som är extrem högradioaktivt som växter och djurkadaver. Men nu är senaste mätningen på läckaget 1000 stycken kärnkraftsverk som Tjernobyl. För att vi ska fatta hur allvarligt situationen är, men tyvärr glömd på grund av kriget i arab regionen. Dom nu länder i högsta riskzonen är östra Ryssland,Australien, Kina, Syd Korea, Nord Korea, Vietnam, Filippinerna och Taiwan.
Nu har det hittats sälar med svår cancer som relaterad till höga strålningsdoser som endast kan komma i samband med högradioaktiva substanser som vatten från direktkontakt med kärnreaktorer. Nu är Fukushima pågående miljökatastrof lika stort hot som terror organisationerna. Men effekterna av detta hot från Fukushima ser vi efter några månader medans terror organisationernas destruktiva handlingar mot övriga världen syns ganska allvarligt dödligt och direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar