söndag 25 oktober 2015

VLADIMIR PUTIN & FUKUSHIMA KATASTROFEN...


Först drabbades Fukushima av en jordbävning och en vecka senare av en kraftig översvämning.

Då är min fråga nu kan Vladimir Putin hantera ytligare cancer fall som nu kommer fram i dagsljuset i östra Ryssland.
Vid översvämningen då efter jordbävningen då  3 kärnreaktorer var öppna och högradioaktivt vatten rann med högt tryck ut i havet och blandades med dessa fordon.

Att då man bygger kärnkraftverk i ett land där många jordbävningar sker varje år måste det byggas säkert mot jordbävningar och kraftiga översvämningar för att skydda befolkningen i första hand och inte kärnkraftsföretaget och dess rykte.

Att amerikanska myndigheter lägger locket på för att inte tala om för befolkningen på västkusten i Usa om högre risker för cancer i samband med att döda och döende djur flyter upp på Usa västkusts stränder tycker jag visar att dom underskattar sina väljare. Men med vattenströmmar från Japan kommer också radioaktivt vatten till Usa dricksvatten områden för sin befolkning. Därav mera troligt anledningen till ökade cancerfall bland befolkningen på västkusten.

Men nu är frågan kan Vladimir Putin budgetera för dom framtida cancerfall som kommer inom kort i östra Rysslands kustområde. Och med att dom är kärnkrafts älskande nation kan det bli mer att dom inte vill solka ned bilden för ryska befolkningen gentemot kärnkraftsbygg företaget Ros atom.

Så nu blir det intressant och se vilken kärlek till ryska folket eller Ros atom han visar som Rysslands president Vladimir Putin. För det kommer ju och bli hans legat till efterföljande generationer ryssar. Är han så förutseende eller en president som lever livets glada dagar så länge det varar och tar dagen som det kommer ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar