söndag 30 augusti 2015

MAFFIA MATKOPIERAR...

Ta det lugnt vi lever ju i en trygg värld, eller hur ?
Nu upptäcker olika länders hälsovårds inspektörer MAFFIAN matkopierar vissa omtyckta matprodukter med billigare men hälsofarligare delkomponenter i våra halvfabrikat som genmodifierade ägg,mozarella och matoljor. Att dom som äter dessa produkter sen får cancer och andra hälsofarliga biverkningar bryr dom sig inte om bara dom gör profit och bygger upp kriminella nätverk.

Tänk så mycket tryggare vår värld har blivit med mer maffia och kriminella i vårt samhälle, det är ju så man får lust att bygga upp murar av säkerhet runt sin bostad. Och kriminella maffian tar sig in i makten korridorer med sina fantastiska företags ideologier.

Men med nån som helst integritet och sunt ärligt affärs sinne inser man att som hederlig och god ekonomiskt sinnad affärsperson får man verkligen kämpa mot korruption och maffian runt om i världen. Och det i längden tar bort profiten man kan lägga på viss mån av löneförbättringar för dom anställdas hårda arbete och produktutveckling och positivt miljöarbete för framtida behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar