söndag 27 september 2015

FUKUSHIMA KATASTROFEN STEPPAS UPP...

Nu har det skyddande höljet runt alla kärnreaktorer smält. Det innebär att högradioaktivt vatten spolas ut i havet med större mängd än 300 000 liter per dygn. Logiskt blir det närmare 400 000- 450 000 liter per dygn.

Denna nu allt allvarligare och snabbt växande miljö katastrof borde få dom länder som nu har planer för att bygga nya kärnkraftsverk att snabbt tänka om. För då isbjörnar förlorat sin föda och brunbjörnar i bland annat Ryssland söker sig till bebodda områden och också söker föda är det tydliga tecken på att naturen håller på att förlora sin livsnerv den vilda djurfaunan.

Det är hög tid för handling istället för ord om miljövänlig elenergikälla för hus och fabriker och fordonsflotta både privata och tjänstefordon.

En annan fundering som jag nu får hur lång tid tar det innan den högradioaktiva vattenströmmen når arabiska kust områdena ? Då får Arabiska förbundet inte bara problem med att bekämpa ISIS, Al Qaida,talibanerna och kriminella grupperingar i Irak, Jemen,Afghanistan och Syrien.  Utan medicinska framtida konsekvenser vad dom döende radioaktiva delfiner, hajar, valar,bläckfiskar och andra vattendjur som kommer som i Alaskas,Kanadas och Usas västra kuster får uppspolat på sina stränder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar