onsdag 23 september 2015

TYSKLAND STEPPAR UPP....

Som det verkar så doppar Angela Merkel hela sin kropp i trubbel med att tillåta USA placera 20 kärnbestyckade robotar av typen B61-12 på flygbas i Tyskland senare i år.


Alltså man tappar nästan talförmågan, har USA redan fått Donald Trump till president för det verkar vara mer han och George W Bush tydliga klavertramp. Här hoppas större delen av världen att freden ska infinna sig och vi ska kunna på allvar fokusera en del av våra statsbudgetar på den allt större växande Fukushima katastrofen. Då beslutar stora delar av amerikanska parlamentets ledamöter som också äger stora aktieposter i USA'S vapenindustri. NEJ nu får vi för lite profit till våra krigsprodukts aktier nu rör vi om i grytan och steppar upp produktion för våran kära vapenindustri.

Putin har nu börjat göra allvarliga förberedelser till att ta itu med ISIS dödshot mot honom och Ryssland men som också hotar Rysslands ekonomi förutom Rysslands affärspartners statsbudgetar. För att han ska se dålig ut så såklart USA ska sabba hans chanser att göra nått positivt. Om några veckor till kan ju Putin ha kommit till insikt att det blir en bitter eftersmak att bistå enbart al-Assad med starkare vapen och cementerar splittringen  bland den arabiska befolkningen mellan shiiter,alaawiiter och sunniter.

Det sista vi nu behöver är fler kärnvapen då vi har en KÄRNKRAFT KATASTROF MED FUKUSHIMA som huvudaktör.


Så man kan säga att USA är inte direkt nån freds duva i FN eller i vår värld. Snacka om att det har blivit 2 stycken små pojkar i en stor sandlåda som bråkar om vem som ska vara herre på täppan. Och om dessa småpojkar fortsätter på att bråka om vem som är störst, bäst och världspolis får man lust att ge dom en spark i rumpan så dom hamnar i ett iskallt bad eller ge dom VÄLDIGT starkt kaffe så dom vaknar ur sina dominansdrömmar och blir mer vakna och inser verkligheten. För att krama Putin eller Obama verkar inte göra susen.Inte ens om man skulle skicka 1 ton med kram björnar åt dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar