lördag 19 september 2015

VÄRLDENS TERRORGRUPPER VÅRT MILJÖHOT ?



Världens terrorgrupper som Talibanerna och Al Qaida i Afghanistan och nu i ledning ISIS vårt nya både humanitära hot men också allvarligt miljöhot mot övriga befolkningen i världen. Ja, det kan man faktiskt säga.

För hittills har dom inte visat några miljöhänsyn, som i sin tur sen kommer med medicinska konsekvenser för deras anhängare och  tilltänkta befolkningen.

På det sätt dessa terrorgrupper tänker och agerar så finns inget som helst miljötänk i sitt agerande då dom med vapen, bomber och kemiskt egen tillverkade bomber smäller dom bland rikt befolkade områden i olika delar av vårt värld. Sen att utarma Afghanistans befolkning och göra dom till flyktingar som måste fly miljöförstöringen och opiumodlingarna som nu upptar all odlingsbar mark i Afghanistan och tror att all befolkning har ett trängande begär efter att bli slavar under det dödliga och ekonomdestruktiva heroinet som dessa terrorgrupper odlar för att få lojala och inte tänkande soldater och befolkning. Och har nu världens fokus på sig för att övriga världen inte ska kunna ta sig an den allt större och hälsofarliga Fukushima katastrofens allvarliga konsekvenser.

Sen har vi Boko Haraam från Nigeria i ledning för Afrikas dödliga och miljöförstörande terrorgrupper som gör att regeringarna i dessa länder måste fokusera på terrorbekämpning istället för att förbättra miljön för både människor och djur vilda som tamdjur. 

Om man ser ur objektiv synvinkel så inser man att världens terrorgrupper är en stor bidragande orsak till ökande miljöförstöring runt om på vår jord. Och då blir ju dessa grupper ett större hot mot oss människor och sig själva som förhindrar oss att ta itu med akuta miljövårdsarbete som nu hungrande isbjörnar och andra vilda djur visar oss på olika sätt även med att skölja upp på stränder runt om i vår värld som kadaver eller döende som späckhuggare, valar, bläckfiskar, delfiner och olika fågelarter.

Vill dessa terrorgrupper också ge sina anhängares barn såväl som våra barn en förgiftad och förstörd miljö ? Eller är dessa grupper bara en massa massmördande skjutgalna idioter som inte ser vad vi andra ser ? Och ingår det inte i deras religion att vara rädd om sin miljö för framtida behov?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar